• een heel leuk programma waarin kinderen bewegen, zingen en toneelspelen
    • groepszangles voor schoolkinderen met een verstandelijke beperking en/of autisme

Zang –en toneelles voor Bijzondere Kinderen

Zang –en toneelles voor Bijzondere Kinderen

Jolande gaat starten met groepszangles voor schoolkinderen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Vanuit haar achtergrond als groepsleidster en zangpedagoge wil ze haar passie overbrengen bij een bijzondere doelgroep. Jolande is ook zelf ouder van 2 kinderen met een beperking.

Voor deze activiteit is een heel leuk programma gemaakt waarin kinderen bewegen, zingen en toneelspelen. Het programma is zo opgebouwd dat we elke les eindigen met een stukje kinderopera of musical. Dit aan de hand van thema’s zoals bekende sprookjes.

 

"eXpressieF"

Het plezier van de kinderen staat voorop maar, op een speelse manier, leren ze stemtechniek, toneelspelen en omgaan met andere kinderen.

Zang en toneel is voor kinderen heel goed om zich te (leren) uiten en vergroot hun zelfvertrouwen. Goed dus voor de emotionele ontwikkeling en voor hun sociale ontwikkeling want in een groep heb je te maken met zaken als contact maken, samenwerken en voor jezelf opkomen.
 

Een groep bestaat uit 3 tot 10 kinderen en de les duurt een uur. 
De kosten zijn 10 euro per uur per kind. We werken in series van vier lessen per thema. Je geeft je dus op voor 4 lessen.

 

Heeft u en uw kind er ook zin in net als wij...
Geef je dan snel HIER op voor " eXpressie"

 

Dit artikel hoort bij het project:
Beezonder
vrijdag, april 24, 2015 - 16:31

WIJ ZIJN BLIJ MET ONZE SPONSOREN DIE ONS WERK MOGELIJK MAKEN